Макгрегор в бою з Пор’є зламав ногу і програв у першому раунді, фото

11:07, 11.07.2021
Макгрегор в бою з Пор’є зламав ногу і програв у першому раунді, фото

Макгрегор не взяв реванш, а сам бій тривав рекордно коротко, адже Конор зламав ногу. (Фото tvazteca)

Відомий боєць змішаних єдиноборств Конор Макгрегор (п’ятий номер рейтингу легкої ваги) сенсаційно програв Дастіну Пор’є (перший номер рейтингу) вже в першому раунді головного турніру літа UFC 264, який відбувся на T-Mobile Арені в Лас-Вегасі в ніч на 11 липня.

 

Макгрегор не взяв реванш, а сам бій тривав рекордно коротко, адже Конор зламав ногу.  

 

Як передає Україна молода, про це інформують світові ЗМІ в неділю.

 

Пор’є впевнено забрав собі перший раунд, провівши тейкдаун і обробивши Макгрегора в партері. Незважаючи на це ірландець встав, але за секунди до закінчення раунду зламав ногу, і рефері зупинив бій, присудивши перемогу американцю.

 

 

Таким чином, Дастін Пор’є знову виграв у Макгрегора технічним нокаутом (попередній бій відбувся у січні 2021-го) і тепер рахунок особистих зустрічей 2-1 на користь Дастіна.

 

Незважаючи на програш і травму, Макгрегор сказав, що не здасться.

 

«Це ще не кінець. Якщо мені доведеться побитися з ним на вулиці, значить буде так», – прокоментував свій програш скандальний боєць.

 

Макгрегор також зробив негарний коментар про дружину Пор’є перебуваючи в октагоні:

 

«Ти не ламав мені ногу своїм ударом. Я перевірив. Твоя дружина в моєму списку. Гей, мала, дай мені відповідь на повідомлення. До біса Дастіна».

 

 

Зауважимо, що напередодні бою, в ніч із 8 на 9 липня відбулася прес-конференція та битва поглядів Пор’є та Макгрегора. Під час традиційної битви поглядів Макгрегор всіляко намагався провокувати свого опонента у притаманній йому манері. На таку поведінку Пор’є реагував дуже стримано, хоч і кинув кілька фраз у бік ірландця.