Головний тренер ФК «Мункач» Віктор Ряшко загинув у ДТП під Мукачевом

00:05, 20.07.2020
Головний тренер ФК «Мункач» Віктор Ряшко загинув у ДТП під Мукачевом

Легковик Віктора Ряшка зіткнувся з вантажівкою на трасі "Київ - Чоп". (Фото Нацполіції)

Головний тренер футбольного клубу «Мункач» 56-річний Віктор Ряшко та двоє його пасажирів – 23-річний хлопець і 10-річна дівчинка загинули в жахливій аварії на трасі «Київ – Чоп», поблизу міста Мукачево на Закарпатті в суботу.

 

Як інформує «Україна молода», одним з перших про трагедію повідомив журналіст Віталій Глагола.

 

За його словами, аварія сталася о 16:30.

 

«Головний тренер ФК "Мункач" Віктор Ряшко загинув у ДТП під Мукачевом. Єдина людина, яка вижила у автомобілі Mazda, жінка тренера. Також в автомобілі було двоє дітей - вони також загинули. Інформацію неофіційно підтверджують у лікарні Мукачева», - написав Віталій Глагола у Facebook.

 

Згодом цю інформацію офіційно підтвердили у ФК «Мункач»: Співчуваємо… нашу академію спіткало велике горе – трагічно в жахливій автомобільній катастрофі обірвалося життя головного тренера МФА «Мункач» Віктора Івановича Ряшка. Колектив «Мункач футбольна академія» висловлює щирі співчуття родині, розділяємо невимовну біль утрати та сумуємо разом з вами…».

 

 

Відомо, що біля повороту на село Іванівці в районі Мукачевого зіштовхнулися легковик Mazda та вантажівка. Від зіткнення вантажне авто з піском спалахнуло.

 

За даними поліції і рятувальників ДСНС, загинули троє людей, з яких одна дитина 2010 року народження.

 

46-річна жінка доставлена до районної лікарні для надання медичної допомоги. Водій вантажівки із забоями також госпіталізований до медзакладу.

 

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило  загибель кількох людей).

 

«Автомобіль «Mazda», за кермом якого перебував 56-річний мешканець Мукачева, зіткнувся з вантажівкою "Man", яка рухалась йому назустріч, у напрямку м. Ужгород. У результаті удару, великогабаритну машину викинуло з дороги, після чого вона загорілась», - повідомляють у поліції Закарпатської області.

 

Як повідомляла "УМ", понад 174 тисячі українців загинули у смертельних ДТП в Україні за 29 років незалежності. Ще понад 1 мільйон 264 тисяч громадян постраждали в цих аваріях.