Весілля «пірата»

12.05.2007
Весілля «пірата»

      Одна з найміцніших і найщасливіших акторських пар нарешті вирішила одружитися. Джонні Депп і Ванесса Параді разом уже вісім років, щиро одне одного кохають і виховують двох дітей, однак офіційно узаконювати свої стосунки раніше не поспішали. А навіщо, якщо їм і без того добре удвох? Принаймні саме так Джонні з Ванессою пояснювали, чому стають на весільний рушничок. Хоча й не заперечували, що рано чи пізно, можливо, у них і з'явиться бажання побратися.

      І ось воно з'явилося. Як повідомляє британська газета «Дейлі мейл», попередньо пара планує весілля на це літо. До такого рішення закоханих підштовхнула важка хвороба семирічної доньки, яка дуже згуртувала Деппа й Параді.

      Нагадаємо, що у березні 7-рiчна донечка зіркової пари Лілі-Роуз потрапила до лікарні з гострим харчовим отруєнням, її життя висіло буквально на волосині. Батьки ні на мить не відходили від ліжка доньки, а Джонні навіть скасував усі зйомки на той час, доки дівчинка не одужає. Тепер здоров'ю Лілі-Роуз більше нічого не загрожує.

      Наразі Депп роз'їжджає світом у рамках рекламної кампанії третього фільму «Піратів Карибського моря», світова прем'єра якого відбудеться 24 травня. А вже через місяць-другий поведе Ванессу під вінець.

      Точної дати свого весілля майбутнє подружжя повідомляти не збирається —особливої уваги публіки до свого сімейного життя Джонні з Ванессою не люблять, тому й вінчання планують зберегти у таємниці. Відомо тільки, що церемонія відбудеться, найімовірніше, неподалік від знаменитого курортного містечка Сен-Тропе на Лазуровому узбережжі Франції, де мешкає сімейство Деппів-Параді.