Щаслива, красива і добра

12.05.2007
Щаслива, красива і добра

      Колишня «погана дитина» Голлівуду остаточно перевиховалася. Настільки, що тепер Дрю Беррімор, яка в юності активно вживала наркотики, алкоголь і поводилася вкрай епатажно, стала вельми позитивним взірцем для молодого покоління. 32-річна актриса вже давно виплуталася з тенет поганих звичок і навіть заслужила визнання Організації об'єднаних націй. Днями Дрю присвоїли почесне звання посла Доброї волі по лінії Всесвітньої продовольчої програми ООН.

      Під час церемонії «посвячення» в посли у Вашингтоні розчулена кінозірка заявила, що присвятить усі свої сили боротьбі з голодом у світі. «Я не уявляю собі більш важливої справи, ніж робота над тим, аби жодна дитина у світі не голодувала», — сказала Беррімор, яка відтак стала колегою футболіста Роналдо, боксера Мохаммеда Алі, баскетболіста Меджика Джонсона та цілої когорти голлівудських зірок — Майкла Дугласа, Ніколь Кідман, Анджеліни Джолі, Сьюзен Серендон тощо. Усі вони також є послами Доброї волі ООН.

      Недавно Дрю повернулася з Кенії, де спілкувалася з дітьми з неблагополучних сімей. «Я щаслива, що тепер маю ще більше можливостей допомогти їм», — зізнається актриса.

      До речі, ще недавно, коли журнал «Піпл» назвав її найкрасивішою жінкою 2007 року, Дрю заявила, що красивою її робить саме постійне відчуття щастя. Тоді журналістів це вельми здивувало, адже зірка фільму «Ангели Чарлі» якраз розійшлася з коханим і поки що залишається без пари. Тепер зрозуміло, що насправді робить її такою щасливою, — доброчинність.