«Западло» для Джей Ло

19.04.2007
«Западло» для Джей Ло

Дженніфер Лопес.

      Латиноамериканській поп-діві й кінозірці Дженніфер Лопес останнім часом не щастить. Не встигла Джей Ло спростувати чутки про те, що вони з чоловіком, співаком Марком Ентоні, нібито зібралися розлучатися, як довелося мати справу з черговою «качкою», цього разу — значно серйознішою. Дійшло до того, що подружжя Лопес—Ентоні подало до суду на авторитетний журнал «Нешнл енквайр». Дженніфер із Марком звинувачують видання у наклепі.

      Як повідомив журналістам відомий адвокат Пол Твід, який захищатиме інтереси позивачів, 38-річна Джей Ло та її на рік молодший благовірний вимагають від журналу не лише спростувань, а й солідної грошової компенсації — за словами юриста, на «кругленьку шестизначну суму».

      Річ у тім, що минулого місяця, в номері за 12 березня, «Нешнл енквайр» опублікував статтю, у якій стверджував, ніби Дженніфер із чоловіком були замішані в героїновому скандалі. Плюс до всього на фото 2004 року, яким ілюстрований матеріал, Ентоні стоїть поруч із американським фотографом Майклом Старом, котрого звинувачували в розповсюдженні дитячої порнографії та зберіганні героїну. Журнал стверджує, ніби Марк із Майклом були добрими друзями, хоча сам співак запевняє, що сфотографувався зі Старом випадково, на його прохання.

      Судові слухання у справі «Лопес та Ентоні проти «Нешнл енквайр» уже розпочалися. Як очікується, позов знаменитого подружжя розглядатиметься одразу в кількох європейських судах: в Белфасті, Дубліні, Лондоні та Парижі.