Весілля і зуби

12.04.2006
Весілля і зуби

Кейт Мосс і Піт Догерті.

      Скандальна топ-модель Кейт Мосс і не менш скандальний панк-рокер, фронтмен гурту Babyshambles Піт Догерті — парочка ще та. Яких тільки вибриків вони не влаштовували, поки зустрічалися — британська преса щодня на вухах стояла. Потім вибухнув «кокаїновий скандал» (коли папараці підловили Кейт на тому, що вона за кулісами модного показу нюхала кокаїн), і парочка нібито розійшлася — супермодель подалася на лікування до спеціальної клініки, а Піта ледве не запроторили за грати через черговий дебош. Жодних стосунків між колишньою парочкою нібито не було, а згодом Кейт навіть нібито звернулася до батька своєї доньки Ліли, колишнього (ще до знайомства з Догерті) свого бойфренда Джефферсона Хека з проханням «зробити» їй іще одну дитину. Про стосунки з Пітом нібито більше й не йшлося.

      Але папараці у розрив стосунків музиканта й манекенниці не вірили. І мали на те причини, позаяк постійно «застукували» Догерті з Мосс разом: то вони цілу ніч провели разом на вечірці у друзів, то романтично вечеряли в ресторані, то сиділи в парку на лавочці, тримаючись за руки... І ось маєте: виявляється, вони не лише знову зустрічаються, а й на повному серйозі планують одружитися. Як днями заявив Піт Догерті, весілля заплановане на осінь, і вони з Кейт уже пригледіли навіть розкішний старовинний замок у Шотландії, де вінчатимуться. «Це буде круто!» — задоволено пообіцяв рокер в інтерв'ю газеті «Сан».

      А тим часом Кейт вирішила підготувати свого нареченого до урочистої події. І днями заплатила 10 тисяч фунтів одній із найкращих стоматологічних клінік Лондона, аби Пітові там підправили зуби. Адже «завдяки» безпробудному п'янству, курінню та повному нехтуванню правил особистої гігієни у 26-річного Догерті вже згнили майже всі зуби. «У Піта жахливий запах із рота, — розповідає один із його друзів, — тому єдиний спосіб врятувати їхній із Кейт роман — врятувати його зуби. І, схоже, заради Кейт Піт готовий навіть піти до дантиста»...

      Це ж як треба кохати чоловіка, аби цілуватися з ним, навіть якщо в того гнилi зуби і бридке «амбре» з рота? Після цього справді повіриш у те, що Мосс нарешті зібралася заміж.