Місіс Пітт стане місіс Вон?

12.11.2005
Місіс Пітт стане місіс Вон?

Дженніфер Аністон.

      Актор Вінс Вон, з яким тепер, після розлучення із Бредом Піттом, зустрічається голлівудська кінозірка Дженніфер Аністон, попросив її стати його дружиною. Щоправда, від самої парочки ніякої інформації з цього приводу поки що не надходило, зате про майбутнє весілля (!) вже «на кожному розі» розповідає потенційна свекруха Джен, мати Вінса. За словами жіночки, яка, схоже, дуже хоче, аби Аністон стала її офіційною невісткою, весілля заплановане на Різдвяні свята. Мовляв, недавно Дженніфер уві сні почула якийсь голос, що запевняв її: «Джен, саме Вінс — це той, єдиний, ТВІЙ чоловік». Зірка телесеріалу «Друзі» розповіла про це своєму бойфренду, і той одразу ж зробив їй пропозицію вийти за нього заміж.

      Насправді всі ці розповіді можуть бути тільки спробою активної матусі підштовхнути дітей до одруження, адже Аністон іще не отямилася від історії з Бредом, тому навряд чи їй захочеться так одразу знову вискочити заміж.

      До речі, Бред, довідавшись про те, що його «колишня» вже не ллє сльози за своїм зрадливим екс-чоловіком і не подалася в черниці, аби до кінця життя зберігати йому вірність, дуже образився. Ну які, все-таки, ці чоловіки безсовісні! Сам нахабно стрибав у гречку з Анджеліною Джолі ще у шлюбі з Дженніфер, покинув її, а тепер його, бач, жаба тисне, що в екс-дружини все гаразд.

      Сама Аністон, правда, особливо закоханою у Вона не виглядає — дуже вже глибоко запав їй у душу Бред. Але новий хлопець, з яким вони познайомилися на зйомках фільму «Розрив» (яка символічна назва), оточив кохану такою увагою, розумінням і ніжністю, що серце Джен потроху відтало. Зрештою, Вінс уже переїхав до неї, так що хтозна — може, й правда одружаться...