А старша сестра бодай не зросла...

12.11.2005
А старша сестра бодай не зросла...

Том Круз.

      Брати на роботу родичів або близьких друзів завжди небезпечно. Ану ж працівник не буде справлятися з покладеними на нього обов'язками — як йому про це сказати? З одного боку, незручно образити близьку (або й просто добре знайому) людину, з іншого — не хочеться завдавати збитків фірмі... Але для Тома Круза ця проблема вже не стоїть: як повідомляє «Ассошіейтед пресс», днями актор без вагань звільнив із посади свого прес-агента сестру Лі Енн Деветт.

      Старша сестра кінозірки пропрацювала його аташе близько 20 місяців — із березня 2004 року. «Лі Енн зробила дуже багато для мене і компанії Cruise-Wagner Productions, — заявив Круз в офіційному повідомленні про її звільнення, — але їй завжди більше хотілося займатися благодійними програмами».

      Пояснення дуже толерантне, адже, як натякають наближені до Тома і його кінокомпанії люди, насправді Лі Енн просто погано працювала й постійно відзначалася якимись «лажами». Наприклад, тільки протягом цього року Круз зробив кілька кричущих помилок, які значно погіршили його образ у ЗМІ: публічно розкритикував актрису Брук Шилдс за те, що та п'є антидепресанти, вилаяв ведучого Метта Лауера у прямому ефірі, стрибав на дивані, розповідаючи про свої стосунки з Каті Холмс під час шоу Опри Уїнфрі тощо. Здавалося б, сам і винен, але ж насправді саме такими «дрібницями» й повинен опікуватися прес-агент, аби створювати своєму «підопічному» позитивний імідж.

      Саме для цього — щоб створити у пресі свій позитивний імідж і уникнути подібних помилок, Том найняв на роботу нового, досить відомого в голлівудських колах фахівця в цій галузі — Пола Блоха. Той уже працював із багатьма зірками, серед яких, зокрема, Брюс Уїлліс, Ліза Марія Преслі, Кевін Костнер та Дайяна Росс.