Білі тапочки — це вже анахронізм

12.11.2005
Білі тапочки — це вже анахронізм

Елізабет Герлі.

      «Це жінки вигадали, що чоловіки люблять чорну білизну. Насправді вони шаленіють від білої, але тепер їм уже просто незручно в цьому зізнатися, бо ж за них уже вирішили, що чорні трусики-ліфчики — це дуже сексуально».

      Це, якщо чесно, цитата не з якогось модного критика чи видатної особистості, а з теревенів однієї моєї подруги. Але, оскільки жінка ця на чоловічих смаках таки знається, варто до неї прислухатися. Тим паче що біла жіноча білизна зараз на піку популярності. А все завдяки британській красуні, супермоделі й актрисі Елізабет Герлі. Річ у тім, що сама Ліз білу білизну просто обожнює — іншої фактично й не носить. «Я ношу білу білизну, бо дуже її люблю, мені просто не сила відмовитися від цього задоволення! — зізналася Герлі в інтерв'ю журналу Easy Living. — Білі трусики і джинси — це давня звичка, я вдягаюся так фактично щодня. У мене в гардеробі понад дві сотні білих трусиків (ліфчики Ліз носить рідко. — Авт.), і я їх усе купую, купую і купую! І вже точно в жодному разі не одягну все чорне (йдеться саме про білизну. — Авт.) — у ньому я буду схожа на чортика».

      Звісно, це особисті вподобання окремої особи, і можна було б геть не звертати на них увагу, якби не одне «але»: останнім часом Ліз відома не лише як манекенниця й кінозірка, а і як досить успішний дизайнер. Причому конструює вона переважно саме жіночу білизну й купальники, які користуються дуже великою популярністю вже не лише серед британських, а й серед австралійських модниць. Словом, ще трошки — і мода від Ліз Герлі підкорить увесь світ. А який колір у її колекціях переважає, ви вже, мабуть, і так зрозуміли...