«Забуті» обіцянки,

20.02.2019
Вельмишановна «Україно молода»! У номері вашої газети від 30 листопада — 1 грудня 2018 р. вийшла стаття, в якій йшлося про московську зозулю — Юлію Тимошенко. Прошу надрукувати моє звернення до цієї політичної аферистки, заклятого ворога незалежності України. Сьогодні вона ще «не розуміє», що її діяльність — це політичне сміття, і з цієї купи лайна вона бризкає жовчю в бік Президента України. Неможливо збагнути її суті і змісту, ваги послідовності, не розуміючи причин її політичної діяльності, вчинків. Сліпо вірячи її «правді», суспільство йтиме за нею, за що доведеться розплачуватися нашим дітям і онукам, навіть правнукам (у мене їх — восьмеро). 
Питання до Ю. Тимошенко: що отримало суспільство України, коли вона очолювала уряд країни? Прикладів її діяльності багато, наведу лиш один. Будучи Прем’єр-міністром України, Тимошенко взяла в борг держави Україна 28 мільярдів доларів. Куди вона їх витратила?
Тимошенко «забула», як на початку своєї діяльності говорила, що за неї голосує біомаса. Чому я — біомаса? Сьогодні вона це забула, але я — ні!
Тимошенко «забула», коли ВР України назвала свинарником, а потім сама засіла у тому «свинарнику». Вона «забула», як, будучи Прем’єром, змовчала на догоду Росії, коли російські війська почали окупацію території Грузії. «Забула» й про підписання газової угоди з Росією, яку підготував московський уряд на власну користь, що завдало Україні збитків на десятки мільярдів доларів, а вона в цей час кричала: «Це наша перемога!». Питання: чия «наша»? Забула вона й про те, як в її присутності Путін принижував Президента України Ющенка, а вона підтримувала ворогів своїм хихотінням. Тимошенко не доросла ще до розуміння, що такі особистості, як Віктор Ющенко, народжуються раз на сто років.
Невже Тимошенко не розуміє, що загравання з московитами йдуть лише на користь Кремля? Розуміє! Своїми заграваннями з кремлівськими вона накидає ярмо українському народові, щоб позбавити Україну незалежності, знову зробити її колонією Росії.
Я далекий від думки, що мою долю вирішуватимуть партійні особи з партії «Батьківщина» на чолі з її керманичем — Юлією Тимошенко, яка тільки й мріє, як догодити своїм московським хазяям. 
В. МИРОНЕНКО, дитина війни
Херсон