Клуні спростував чутки про своє розлучення

19.02.2019
Клуні спростував чутки про своє розлучення

Амаль і Джордж Клуні

У січні у ЗМІ просочилася новина, ніби Амаль і Джордж Клуні збираються розлучатися.
 
 
Ця звістка дуже засмутила прихильників цієї красивої і, як здавалося, досить благополучної пари.
 
 
Подейкували, що подружжя дуже сильно посварилося, Амаль забрала дітей і переїхала на італійську віллу, а Джордж залишився у Великій Британії.
 
 
Дружині Клуні не подобаються парубоцькі звички чоловіка, який, незважаючи на свій вік і сімейний стан, продовжує свої гулянки, а нещодавно потрапив в аварію, гасаючи на мотоциклі, і мало не загинув.
 
Юрист за фахом Амаль має всі шанси за таких обставин відсудити в такого легковажного татуся опіку над дітьми, як це зробила, скажімо, Анджеліна Джолі.
 
Тож ще донедавна затятий холостяк, а тепер ніжний батько і турботливий чоловік Клуні робив усе можливе, щоб запобігти розставанню — постійно телефонував дружині, шукав приводів, щоб помиритися.
 
Злі язики стверджують, що такі зусилля виправдані, адже подружжю довелося б ділити при розлученні півмільярда (!) доларів.
 
Менш цинічні прихильники пари все ж схиляються до думки, що Джордж усе-таки цінує свою сім'ю і не хоче її втратити.
 
І ось нарешті добра новина: пару, яка все-таки вирішила помиритися, щоб зберегти свій шлюб, папараці нещодавно «засвітили» у ресторані готелю в Західному Голлівуді, де вони вечеряли.
 
Джордж, як завжди, був галантним, постійно упадав біля дружини, а вона обдаровувала його ніжними посмішками. Подружжя провело в ресторані чотири години за розмовами, а потім залишило приміщення пізно вночі.