Бувай, Бібер: Селена Гомес лікує любовні рани новим коханням

13.02.2019
Бувай, Бібер: Селена Гомес лікує любовні рани новим коханням

Селена Гомес.

Раніше казали, що нещаслива любов розбиває серце, а зараз кажуть, що ламає психіку.
 
Так, після роману свого колишнього — Джастіна Бібера, а потім і його весілля, Селена Гомес впадала в депресію, лікувалася від неї у спеціалізованому закладі, тепер же її здоров’ю нічого не загрожує, крім... нового кохання.
 
Поправивши свій психічний стан, співачка пішла на одужання, проте чи надовго, адже лікарі наполегливо радили їй після реабілітації займатися спортом, правильно харчуватися, не перевантажувати себе роботою, а ще — не заводити нових романів.
 
Принаймні поки що. Селена все зробила, як радили лікарі: її часто можна побачити у спортзалах, вона не тратить усі сили на роботу, харчується як треба, та от із останнім пунктом порад лікарів, здається, не все так благополучно. Схоже, у співачки новий роман, про який останнім часом пліткують на просторах інтернету. 
 
Новим обранцем Гомес став її давній приятель і колега по знімальному майданчику Зак Ефрон, з яким вона не лише працювала в Disney, а й зіграла у фільмі «Сусіди на стежині війни».
 
І хоча від часу зйомок пройшло вже три роки, та раптом Заку захотілося підписатися на Instagram Селени. Багатьох насторожив подібний збіг обставин, хоча сама Гомес на сторінку Ефрона не підписалася — «шифрується»?
 
Та пильні блогери і тут звернули увагу, що ще в ті часи, коли співачка зустрічалася з Джастіном Бібером, вона говорила, що Зак Ефрон дуже вродливий і вона навіть кілька років була у нього закохана. Як кажуть, життя покаже...