Цьогорічна церемонія вручення «Оскарів» пройде без ведучого

12.02.2019
Воістину говорять: «Не кажи «гоп!» допоки не перескочиш».
 
От і з Кевіном Хартом сталася така-от біда: комедійний актор, за плечима якого не один десяток картин, які полюбили мільйони глядачів, здавна мріяв провести вечір вручення «Оскарів» визначним акторам і кіномитцям.
 
«Я говорив, що для мене, комедійного актора, це буде шанс, який випадає раз у житті. Я щасливий повідомити, що нарешті настав час мені провести вручення «Оскарів», — радісно повідомляв пресі Харт.
 
І раптом грім серед ясного неба — ЛГБД-спільнота звинуватила Кевіна у гомофобії, а це для США — страшний гріх в очах суспільства. Як доказ, активісти витягли на світ Божий старі «твітти» коміка (ще за 2009—2011 роки), в яких він висміював геїв. Довелося по-тихому відмовитися від омріяної ролі роздавача «Оскарів».
 
Згодом стало відомо, що суперпопулярний актор Дуейн Джонсон також відмовився від церемонії вручення, пославшись на свою зайнятість у зйомках продовження фільму «Джуманджи».
 
До слова, Дуейн запевняв у своєму «Твіттері», що саме він був першим, кого організатори вручення кінопремії бачили ведучим на цій вечірці, тож обіцяє, що якось іншим разом — уже точно.
 
Ці буквально фатальні відмови призвели до того, що на початок лютого так і не було знайдено достойного «церемоніймейстера», тож наразі «Оскар 2019» залишається без ведучого.
 
Організатори мають намір розподілити ці обов’язки між зірками кіно, насамперед серед учасників кіновсесвіту Marvel. Нагороджені матимуть 90 секунд, щоб виголосити подячну промову.
 
Також організатори обіцяють «захопливе відкриття телеефіру». 24 лютого — дата вручення премій — уже не за горами, тож побачимо, чим закінчиться «криза церемонії «Оскарів».