Дженніфер Еністон за пару тижнів виповниться 50 років

30.01.2019
Дженніфер Еністон за пару тижнів виповниться 50 років

Дженніфер Еністон

Хто не знає відому голлівудську кінозірку Дженніфер Еністон, нiколи не скаже, що цій улюблениці мільйонів кіноглядачів буквально через пару тижнів виповниться... 50 років!
 
 
Проте дехто може заперечити: вона ж зірка — до її послуг і масажисти, і візажисти, і стилісти, от вам і результат. Але не все так просто.
 
 
Дженніфер Джоанна Еністон (уроджена Анастасакіс — прізвище довелося змінити, адже пересічний американець зламав би язик, вимовляючи ім’я улюбленої актриси) отримала у спадок від батьків не лише важковимовне прізвище, грецько-шотландсько-італійську кров, а ще й орлиний ніс, зайві кілограми та схильність до повноти.
 
Агент, який представляв її інтереси в Голлівуді, поставив жорстку умову актрисі-початківцю — вона повинна була скинути 30 фунтів (а це мало не 15 кг)!
 
Лише самій Джен відомо, чого їй вартувала така умова — суворі дієти допомагали лише на короткий час, і як тільки актриса їх полишала — кілограми з убивчою швидкістю поверталися.
 
І тоді Еністон узялася до фізичних вправ, які не полишає до сьогодні, адже правду кажуть: хочеш бути красивою — будь нею.
 
Нещодавно тренер Джен поділився «закуліссям» життя актриси.
 
Він розповів, як їй удається так чудово виглядати і перебувати в такій прекрасні формі. Раніше Еністон займалася йогою, а от із вересня минулого року захопилася боксом.
 
«Ви не просто сидите на велосипеді й крутите педалі, — сказала актриса. — У боксі є щось особливе в психологічному аспекті — мозок постійно має працювати».
 
У свою чергу, тренер Дженніфер, Лейон Азубуйке, розповідаючи про заняття з актрисою в одному з інтерв’ю, констатував, що бокс збільшує частоту серцевих скорочень і дозволяє тримати в тонусі руки, плечі, сідничні м’язи.
 
А нещодавно Джен вирiшила втiлити в життя свою давню мрiю — мати дитину. Багаторiчнi спроби завагiтнiти не дали результату, тож актриса, за прикладом багатьох своїх колег, хоче вдочерити дiвчинку, яка втратила батькiв.