Інтернет підірвало відео з виконанням іспанськими черницями We Will Rock You

30.01.2019
Відео, на якому іспанські черниці виконують всесвітньо відомий хіт групи «Квін» We Will Rock You, просто підірвав інтернет-спільноту.
 
Шiстнадцять мільйонів переглядів за тиждень — це таки круто. На відео жінки сидять за накритими столами (мабуть, якась вечірка) і відбивають ритм руками, підспівуючи «солісткам», а дві монахині ведуть соло.
 
«Ми покажемо вам», співали «квіни», і таки показали: весь світ шаленіє від цієї мелодії, а ще більше — від слів пісні: «Хлопче, сьогодні ти ганяєш по вулиці консервну банку, розмазуючи бруд по обличчю, а завтра — «розкачаєш» увесь світ». Те, що це зробили чорниці, — вдвічі крутіше.
 
Злагодженість голосів, почуття ритму пояснюють дуже просто: всі виконавиці цього відео — учасниці хору Дочок святого Павла.
 
Когось може здивувати вибір «репертуару», але не тих, хто хоч трішки знайомий iз католицькими священнослужителями — організувати вечірку, а то й навіть дискотеку для молоді, цікавий похід, поспілкуватися на актуальні теми, що тривожать юнаків та юнок, зовсім не дивина для прихильників цієї гілки християнського віросповідання.
 
Зрештою, в самій пісні немає нічого «кримінального», це ж вам не «Мурка», яку не посоромився заспівати добряче п’яний російський священик перед своїми мирянами та такими ж, як він, служителями культу, на якомусь бенкеті.