Пауло Коельйо заявив, що не записував відео про підтримку Юлії Тимошенко на виборах

25.01.2019
Пауло Коельйо заявив, що не записував відео про підтримку Юлії Тимошенко на виборах

Письменник каже, що не записував відео на підтримку Юлії Тимошенко.

Бразильський письменник Пауло Коельйо повідомив, що не підтримував Юлію Тимошенко на виборах Президента. Про це він написав у Twitter.
 
 
«Я ніколи не записував жодного повідомлення з підтримкою її поточного кандидатства. Навіть якщо вона подобається мені як людина, українська політика — не моя справа», — написав письменник.
 
 
22 січня на з’їзді ВО «Батьківщина» був продемонстрований фільм про Тимошенко. Він починається з розповіді Пауло Коельйо про Юлію Тимошенко.
 
На відео йдеться, що нібито Пауло Коельйо розхвалює Юлію Тимошенко і стверджує, що «саме така людина може керувати країною».Водночас невідомо, коли та чому був зроблений цей запис.
 
Зауважимо, Юлія Тимошенко не вперше потрапляє в подібні ситуації. Наприклад нещодавно її спіймали на використанні виборчого гасла Віктора Ющенка «Вірю в Україну!».
 
А влітку вона отримала скандал у «Фейсбуці» через те, що видала фото 2016 року з відкриття парку на місці лісу в Ірпені за фото з Одеси 2018 року.
 
Нагадаємо, 22 січня Юлію Тимошенко на з’їзді її партії висунули в президенти. При цьому Патріарх Філарет, який був присутній там, подякував Віктору Ющенку та Петру Порошенку. 
 
P.S. У «Батьківщині» знайшли «цікаве» пояснення з приводу появи відео за участі знаменитого письменника на з’їзді — мовляв, воно біографічне, а не агітаційне. Виявляється, Пауло Коельйо записували ще в 2010 році.
 
Для досягнення поставленої мети на виборах усі методи хороші?
 
Тим бiльше, згодом Михеїл Саакашвiлi та екс-генсек НАТО Андерс Расмуссен також заявили, що не закликали голосувати за Юлiю Тимошенко, як це iнтерпретують у командi лiдерки «Батькiвщини».