Ольга Куриленко зіграє в одному фільмі із самим «Черчіллем»

22.01.2019
Ольга Куриленко зіграє в одному фільмі із самим «Черчіллем»

Сказати, чия (в сенсі приналежності до країни) актриса Ольга Куриленко, сьогодні важко, адже народилася нинішня кінодіва в українському Бердянську, який, до речі, не так давно відвідала, а от кар’єру почала робити як на подіумах Франції, так і кіномайданчиках Америки.
 
 
Але саме в Голлівуді на Ольгу чекав тріумф, адже тут вона знялась у таких популярних фільмах, як «Центуріон», «Тиранія», «Хітмен», проте всесвітню славу їй приніс «Квант милосердя», в якому вона зіграла роль подружки уславленого агента 007 — Джеймса Бонда.
 
 
Більше того, за цю роль вона навіть отримала в 2009 році премію «Сатурн» у номінації «Краща актриса другого плану», а також кінопремію Великобританії «Імперія» як «Краща актриса». 
 
Нещодавно стало відомо, що Ольга Куриленко зіграє одну з головних ролей у британському трилері «Кур’єр» режисера Закарі Адлера. Вона отримала роль кур’єра з Лондона, який перевозить бомбу.
 
Замовником небезпечного вантажу, який героїня має доставити, є підступний злочинець, що за допомогою цієї небезпечної зброї хоче знищити свого давнього ворога, який збирається дати проти нього свідчення.
 
Роль злочинця припала Гарі Олдману — відомому британському актору, який нещодавно чудово впорався з роллю самого Вінстона Черчілля у фільмі «Темні часи», за яку отримав «Оскара» як кращий виконавець чоловічої ролі.
 
До слова, актор планує повернутися до цієї ролі, оскільки вважає, що у «Темних часах» лише поверхово торкнувся образу такої потужної історичної постаті, як прем’єр-міністр Великобританії у найбуремніші часи країни і світу в цілому. Ну що тут скажеш — висока честь грати поряд із таким партнером.