Крістен Стюарт ніяк не визначиться з подружкою

16.01.2019
Крістен Стюарт ніяк не визначиться з подружкою

Нетрадиційними стосунками сьогодні вже нікого не здивуєш, особливо, коли це стосується обивателів Голлівудських пагорбів.
 
 
Проте глядачі примудряються «прив’язувати» акторів до життя їхніх кіногероїв, відповідно і їхні почуття до реальних людей.
 
 
Отже, кохання головної героїні фільму «Сутінкова сага» Белли Свон, яку виконувала талановита акторка Крістен Стюарт, з погляду кіноглядачів, просто змушене було трансформуватись у життя і передатися Роберту Паттісону, який виконував роль головного героя Едварда, а заодно і коханого Белли.
 
І дійсно, тривалі зйомки, романтичний антураж просто не могли не вплинути на дружні, а згодом і романтичні стосунки пари.
 
Та в житті не завжди буває так, як у кіно, і молоді люди розлучилися у далекому 2012-му. Крістен Стюарт не раз говорила про свої нетрадиційні уподобання (що, зрештою, і призвело до розриву між акторами, адже дівчина «закрутила» службовий роман зі своєю асистенткою Алісією Карджил). Проте пара спробувала ще раз налагодити стосунки — не вийшло. 
 
Після остаточного розриву панна Стюарт зустрічалася ще з однією любителькою лесбійського кохання — топ-моделлю Стеллою Максвелл, але з місяць тому ці стосунки завершилися черговим фіаско.
 
Проте акторка не довго засмучувалася «сутінками» своїх почуттів, адже буквально нещодавно папараці зафіксували на свої камери ніжний поцілунок Крістен із черговою пасією.
 
А було все так: акторка їхала у своєму авто на заняття з джиу-джитсу зі своює подругою — стилісткою Сарою Дінкін (з якою, до речі, їх останнім часом часто бачили разом, але ніхто ще не здогадувався, що їх поєднують ніжні почуття).
 
На світлофорі авто зупинилося, Стюарт, яка сиділа за кермом, закохано подивилась на подругу й раптом поцілувала її. Саме ці кадри й потрапили в мережі.