Учасниця «Голосу країни» Німеччини виступить у Києві з програмою «Дух радості»

30.11.2018
Учасниця «Голосу країни» Німеччини виступить у Києві з програмою «Дух радості»

Рашель Джанті і Фальк Боніц разом творчо працюють п’ять років. (Фото надане організаторами концерту.)

На вечірню концертну програму Spirit of joy («Дух радості») у Києві запрошує голос далекого Гаїті, учасниця «Голосу країни» Німеччини — Рашель Джанті.
 
У світ музики у столичному Будинку художника вона занурюватиме гостей 2 грудня разом із піаністом-віртуозом та композитором Фальком Боніцом, з яким працює останні п’ять років. Вхід для всіх бажаючих — вільний.
 
Рашель Джанті — гаїтянка за походженням, народилася в американському Нью-Йорку, виросла у канадському Монреалі. Нині мешкає в Європі — у Берліні. Вокал — пристрасть і сенс її життя. Як бек-вокалістка відомої канадської співачки Селін Діон, Рашель два роки гастролювала разом із поп-зіркою й відвідала понад 20 країн світу. 
 
Розпочавши сольну кар’єру, Джанті з успіхом виступала в Італії, Німеччині, Франції, Австрії, Швейцарії, Словаччині, Чехії, Україні, Ісландії, Марокко та на Тайвані.
 
Особливе місце в її музичній біографії посідає концерт у штаб-квартирі ООН у Нью-Йорку, присвячений вшануванню жертв рабства, та виступ в якості спеціальної гості із всесвітньо відомим Віденським хором хлопчиків. Цьогоріч Рашель співала на Віденському балу.
 
Музикант, вокалістка й автор пісень Рашель Джанті дебютувала альбомом автентики D’ame soul. Відтоді співачка записала ще три компакт-диски, пісні з яких можна буде почути на концерті у Києві.
 
Творчість Рашель наповнена не лише музичним, а й духовним змістом, який поглибився завдяки практиці Сахаджа Йоги за останні десять років. Джанті каже, що медитація є її провідником та джерелом музичного натхнення. 
 
Вокал Рашель супроводжуватиме віртуозна гра Фалька Боніца з Німеччини. Він комфортно почуває себе в різних стилях: від класики до джазу, соул та поп-музики.
 
Його дебютний альбом Marzsonne, записаний у складі The Falk Bonitz Trio, поєднав у собі класичну музику, модерний та латино-американський джаз та приніс йому славу неповторного й блискучого композитора. Окрім цього, Фальк має значний досвід акомпонування для театральних проектів та німого кіно.