Періс Хілтон передумала йти під вінець

28.11.2018
Періс Хілтон передумала йти під вінець

Розірвавши заручини і відмінивши весілля, невтомна Періс приїхала днями в Австралію, щоб презентувати свій новий парфум Platinum Rush.
 
 
У Мельбурні всі були здивовані, як «невтішна» колишня наречена виглядає: Хілтон була просто приголомшлива у сріблястій міні-сукні, розшитій паєтками, і в таких само сріблястих туфельках.
 
«Я дуже багато працюю і люблю те, що роблю. Мені подобається надихати чоловіків і жінок у цілому світі», — сказала на презентації Періс. 
 
Трудоголіку і засновнику готельної імперії Конраду Хілтону і в страшному сні не могло б примаритися, як його правнучка буде ганьбити його славне ім’я.
 
Його ж син і за «сумісництвом» дід Періс Хілтон — світської левиці — Беррон Хілтон, продаючи свої готелі, взагалі викреслив її зі свого списку спадкоємців, вирішивши за краще роздати свої статки на благодійність. Проте на той час так звана спадкоємиця вже зуміла на знаменитому бренді Хілтонів заробити власні чималі статки.
 
Чим вона лише не займалася, щоб тільки привернути увагу до своєї персони, навіть була діджеєм. І таки заробила свої мільйони, яких на її рахунку, за деякими відомостями, не мало не багато — 300! Та ось тільки ці мільйони не принесли очікуваного щастя. Численні та гучні романи Періс закінчувалися завжди розривом стосунків.
 
Ось і зараз пройшла чутка, що очікуване весілля світської левиці й не дуже успішного актора Кріса Зілки спочатку перенесли з 11 листопада на наступний рік, а зараз стало відомо, що його взагалі не буде. А як красиво все починалося: наречений подарував Періс обручку з діамантом у 20 каратів, яка коштувала щонайменше 2 мільйони доларів.
 
Прискіпливі журналісти тут-таки розкопали, що актор, в «активі» якого за всю його кар’єру назбиралося лишень 4 мільйони, навряд чи зміг би розкошелитися на такий подарунок.
 
Згодом з інсайдерських джерел стало відомо, що Хілтон просто «позичила» поносити дорогоцінний перстень у свого друга-ювеліра Майкла Грінемса, власника відомого бренду Greene & Co, щоб відзначити у лютому цього року свої заручини.
 
На жаль, невдатнiй нареченiй не вдається знайти достойного, на її смак, нареченого...