34-річний американець їв у ресторанах за рахунок дівчат: тепер відсидить 4 місяці у в'язниці

28.11.2018
Остап Бендер знав 400 відносно чесних способів заробити гроші.
 
Його «колекцію» міг би, без сумніву, збагатити завсідник лос-анджелеських ресторанів 34-річний Пол Гонсалес, якби...
 
Якби його не запроторили на 120 днів у в’язницю та ще і з присудженням трьох років випробувального терміну за неодноразові махінації, які мали вигляд побачень.
 
Так так, пристрасний латинос знайомився в інтернеті з жінками і призначав їм побачення у ресторані, а потім, коли надходив час розраховуватися, просто зникав, залишаючи ошелешену подругу сам на сам із рахунками.
 
Поліції відомо щонайменше про 10 таких випадків за два неповні роки, 8 із яких закінчилися тим, що жінкам доводилося самим оплачувати вечерю, а ще у двох випадках ресторан брав на себе всі витрати, зглянувшись над обдуреними «подругами». 
 
Слід зауважити, що смаки в сучасного казанови були досить вибагливими: він любив замовити собі страви з креветок або ж м’ясні стейки.
 
Обдурені ним жінки уїдливо прокоментували в інтерв’ю, що в буцегарні цьому ловеласу мимоволі доведеться змінити гастрономічні уподобання, хоча в його становищі є й один плюс — гарантоване триразове харчування, та ще й безкоштовне. 
 
За махінації і дрібні крадіжки Гонсалесу винесли звинувачення, які він не визнав. Та це не завадило суду заборонити йому надалі користуватися сайтами знайомств і аналогічними мобільними програмами, тож харчуватися за рахунок довірливих випадкових знайомих йому вже навряд чи доведеться.