У США на виборах переміг давно померлий кандидат

13.11.2018
Це довів американський депутат від Республіканської партії, який переміг на виборах із результатом 68,3% голосів, хоча насправді на той час був уже... мертвим. Як таке могло статися, запитають пересічні виборці?
 
Та дуже просто, адже Денніс Хоф напередодні переміг у праймеріз, тож його ім’я й залишили у бюлетені. (Слід зауважити, що суперниця Хофа з Демократичної партії Леся Романов на цих же виборах набрала лише 32% голосів).
 
Навіть мертвим Денніс зумів стати у пригоді своїй партії, адже тепер на місце, яке у зв’язку зі смертю обраного стало вакантним, його однопартійці зможуть запропонувати іншого республіканця.
 
Винуватця цього навколови­борчого гармидеру знайшли мертвим 16 жовтня. Про це повідомили місцеві ЗМІ, зазначивши, що він помер у себе вдома, на «Ранчо кохання» в Неваді, після веселої вечірки з нагоди дня свого народження.
 
Мабуть, власнику сімох борделів та ресторанів було замало такого бурхливого життя (крім того, він ще й знімався у серіалі Cathouse канала HBO, де йшлося про події, які відбуваються у його ж борделях), тож він вирішив податися ще й у депутатство. У ході виборчої кампанії Денніс навіть вигадав непоганий слоган «Трамп із Парампа» (Парамп — місто в Неваді). На жаль, не розрахував свої сили...