Джен Еністон запустила свій бренд одягу: шиє джинси

23.10.2018
Джен Еністон запустила свій бренд одягу: шиє джинси

Дженніфер Еністон.

Багато голлівудських, та й не тільки, зірок, не чекаючи згасання своєї професійної кар’єри, йдуть у бізнес — випускають товари під своїми брендами. Переважно це косметика, парфуми, одяг чи білизна.
 
Не стала винятком і американська зірка серіалу «Друзі» Дженніфер Еністон. Усі знають про її «пристрасть» до джинсів, але подейкують, що цей елемент гардеробу невдовзі збільшить не лише вміст її шаф, а й гаманця, тобто банківського рахунку. Річ у тім, що Джен неодноразово надходили пропозиції запустити лінію одягу під своїм брендом, адже це — досить прибуткова справа.
 
Проте актриса вважала, що кожен має займатися тим, що в нього краще виходить: актриса — зніматися, а дизайнери — розробляти нові колекції одягу чи аксесуарів, адже хто краще за них знається на тонкощах цієї справи. Проте у ЗМІ ширяться чутки, що вже наприкінці цього року 49-річна любителька деніму презентує публіці свій бренд одягу, а саме вироби з джинсу, про які вона знає ну майже все.
 
Після розлучення із Джастіном Теру Джен захотіла трошки розвіятися, відволіктися від негативних думок, отож і погодилася на модний експеримент, коментує анонімне джерело портал RadarOnline. І хоча Еністон вважають дуже успішною і високооплачуваною актрисою, проте зайвий капітал ще нікому не завадив, а за умови потужної рекламної кампанії і, відповідно, добрих продаж у неї є перспектива перейти зі статусу «мільйонер» у вищу лігу — «мільярдер».