В Канаді легалізували марихуану

23.10.2018
Нещодавно, а саме 17 жовтня цього року, Канада стала ще однією країною, в якій легалізовано продаж марихуани. І не лише в лікувальних цілях, а й для отримання кайфу (офіційно це у спеціальному законі названо таким-от евфемізмом — «у рекреаційних цілях»).
 
Того ж дня по всій країні відкрилися магазини з канабісом, черги під якими можна було порівняти хіба що з чергами за остан­ньою моделлю  iPhone. До спеціалізованих магазинів, у яких можна придбати «травичку», моментально вишикувалися «спраглі» подивитися «мультики». А там, де ажіотаж і натовпи людей, відразу виникають спритні ділки, готові і в черзі за гроші постояти, і водички спраглим піднести (звісно ж, за гроші). 
 
У деяких країнах Північної Америки, зокрема і в Канаді, існує давня традиція, коли скаути з доброчинною метою продають перехожим печиво.
 
Зорієнтувавшись у ситуації, що склалася довкола продажу дурман-зілля, у Каліфорнії дівчинка-скаут  продала понад 300 (!) пакетів із печивом, облаштувавшись біля спеціалізованого магазину.
 
Мабуть, подібним досвідом скористалася і 9-річна Еліна Чайлдз із міста Едмонтон, що в Канаді, бо в такий же спосіб вона зуміла лишень за 40 хвилин реалізувати 30 коробок на суму $120.
 
«Мене вразило, як швидко закінчилося печиво, — сказав Сінд Чайлдз, батько Еліни: — Навіть люди в автомобілях, що проїжджали по проспекту, ставали, опускали скло і просили пакетик здоби». 
 
Усі виручені Еліною в такий спосіб гроші пішли в скаутську організацію Girl Guides.