Леді Гага виходить заміж за свого агента Крістіана Каріно

19.10.2018
Леді Гага виходить заміж за свого агента Крістіана Каріно

Леді Гага.

Королева сценічного епатажу — американська співачка Леді Гага — виходить заміж.
 
Під вінець 32-річну Стефані (таким є справжнє ім’я зірки) поведе на 17 років старший Крістіан Каріно.
 
На майбутнє весілля Леді Гага натякнула на вечірці «Жінки в Голлівуді»: під час своєї промови співачка подякувала «нареченому Крістіану». Звісно, статус нареченого ще не означає шлюб. Тож видання People звернулося до зірки для уточнення, і та підтвердила: вона таки виходить заміж. 
 
Із 49-річним Каріно співачка зустрічається з 2017 року. Незадовго після того, як пара припинила приховувати свої стосунки, стало відомо, що закохані заручилися. Західні таблоїди ще торік потирали руки в очікуванні весілля (а від нього чекають чогось надзвичайного, бо Леді Гага любить вражати), але на тому справа й заглохла. 
 
Крістіан Каріно, який працював з багатьма голлівудськими знаменитостями, тривалий час є агентом Леді Гаги. Співачка каже, що він дуже турботливий — ніхто так про неї не піклувався, коли вона підхопила вірус, як Крістіан.
 
А ще наречений підтримує її в усьому, навіть у буквальному розумінні.
 
В одному з інтерв’ю співачка ділилася: «На презентації фільму «Зірка народилася», коли я вийшла за лаштунки, Крістіан стояв біля сходів, щоб переконатися, що зі мною все гаразд. Найкраще бути закоханим у людину, яка зможе тебе спіймати, коли ти впадеш».