Селена Гомес потрапила до психіатричної лікарні через нервовий зрив

17.10.2018
Селена Гомес потрапила до психіатричної лікарні через нервовий зрив

Селена Гомес.

Прихильники творчості американської акторки, співачки, дизайнерки, моделі, продюсера та ще й до всього посла доброї волі ЮНІСЕФ Селени Гомес забили тривогу, коли двічі за тиждень красуню госпіталізували.
 
Спочатку у співачки погіршився загальний стан через низький рівень лейкоцитів у крові. Близькі їй люди тут-таки поспішили покласти її у шпиталь Лос-Анджелеса, але вже за кілька днів Селену виписали звідти. А ще за кілька днів після цього довелося знову звертатися до лікарів, адже рівень лейкоцитів продовжував падати, а емоційний стан Селени ставав ще більше нестабільним.
 
Усе закінчилося нервовим зривом після того, як їй заборонили покидати лікарню. 
 
Зараз співачка перебуває у психіатричній лікарні на Східному узбережжі, де проходить діалектичну поведінкову терапію, яку використовують для профілактики психічного здоров’я.
 
Нагадаємо, Гомес лікувалася від вовчанки, а також пережила операцію з пересадки нирки. Про те, що стало причиною ниніш­ньої ситуації з її занедужанням, можна лише здогадуватися.
 
Подейкують, що причиною міг стати її коханий, Джастін Бібер, з яким вона не так давно розлучилася, а буквально в середині вересня він майже таємно одружився з племінницею зіркового Алека Болдуїна Хейлі Болдуїн (про що актор обмовився журналістам, перебуваючи на врученні премій «Еммі-2018»).  
 
Хоч як би там було, але Селена нещодавно зробила запис у своєму «Інстаграмі», що оголошує перерву в спілкуванні в соцмережі: «...Я вдячна за можливість бути почутою... Потрібно трошки доброти і підтримки! Просто пам’ятайте — негативні коментарі можуть дуже нашкодити почуттям будь-якої людини». Невже нашкодили?..