Фітнес-тренерка Аніта Луценко: «Тепер я знаю, як це — худнути!»

28.09.2018
Фітнес-тренерка Аніта Луценко: «Тепер я знаю, як це — худнути!»

Аніта Луценко: нічого зайвого!

Відома фітнес-тренерка та учасниця проекту «Зважені та щасливі» Аніта Луценко відверто розповіла, як почувалася у вазі 80 кілограмів і як панікувала, коли довго не могла «зігнати» зайве.
 
 
Вона, як і більшість жінок, розповніла під час вагітності. Материнство не минуло безслідно для стрункої фігури тренерки — навіть після пологів, втративши 8 кілограмів ваги, вона ще довгий час важила 72 кг.
 
«Набір ваги мене не лякав. Думала: поправилась — схудну. І нарешті на власній шкурі дізнаюсь, як швидесенько схуднути. Але «дульки»! Вага стояла! І я реально запанікувала!» — зізналася Аніта у своєму блозі. 
 
«У той період було все: віддишка, ноги терлись одна об одну, печія, плоскостопість і ще всякі неприємні моменти! Після пологів (ще й кесарева) я не могла зробити 10 випадів поспіль (це просто «жесть» — не було сил у тілі) і стало зрозуміло, що з 55 кг робити вправи — це далеко не те ж саме, що з 72 кг, а тим паче більше! Я почала захоплюватися своїми підопічними!» — цитує спортсменку «Viva».
 
«Так! Тепер я розумію, як це — худнути! Пам’ятаю, мене страшенно дратувало, коли я робила все правильно (їжа, біг, тренування), але при цьому вага тупо стояла, і якби я не знала, що треба просто продовжувати, якби я не була тренером, я б, напевно, опустила руки! Знаю, у вас теж таке буває! Не здавайтеся! Все змінюється!» — каже Аніта, яка нині важить 52 кг — менше, ніж до вагітності.
 
Зараз спортсменка активно продовжує вдосконалювати свою фігуру… різними па. Адже вона є учасницею шоу «Танці з зірками», де її називають однією з фавориток і претенденток на фінал.