Анастасія Приходько вирішила піти в політику

14.09.2018
Анастасія Приходько вирішила піти в політику

Анастасія Приходько відома своєю патріотичною позицією.

Яка зірка не мріє засвітитися на політичній сцені? Там «давали концерти» вже чимало співаків: Руслана Лижичко, Святослав Вакарчук, Таїсія Повалій, Оксана Білозір, Злата Огнєвич.
 
А тепер спробувати свого політичного щастя планує співачка Анастасія Приходько.
 
Зірка разом із командиром батальйону Української добровольчої армії Андрієм Гергертом презентувала громадсько-політичний проект «Вимагаю змін». З виборчими перспективами, звісно, повідомляє УНІАН.
 
Анастасія та Андрій кажуть, що їхній рух має об’єднати волонтерів, добровольців, журналістів, юристів та лікарів, які проявили себе на війні. Долучитися до руху вже погодилися і публічні люди.
 
«Наше завдання — об’єднати їхні зусилля для впровадження змін у країні», — кажуть засновники руху. За словами Анастасії Приходько, наразі формується 10 головних вимог до держави про необхідні зміни.
 
Що це за вимоги — запитають у людей, задля цього незабаром вирушать у «турне» країною.
 
«Ми хочемо, щоб громада була активна, щоб вона брала участь у житті країни. Ми станемо платформою для такої діяльності. Зараз ми плануємо не дати ворогу можливості використати агресивні настрої людей, які панують всередині України. Ми хочемо заспокоїти їх і дати віру в себе, бо люди зараз розчаровані. Ми — потужна організація, яка бере відповідальність за цю країну», — переконує Андрій Гергерт.
 
Нагадаємо, Анастасія Приходько відома своєю волонтерською діяльністю, вона неодноразово давала концерти для українських військових.
 
Приходько — з тих українських виконавців, які категорично відмовляються від виступів у Росії, хоча в 2009 році й представляла РФ на конкурсі «Євробачення».