Джеймса Бонда вб’ють у 25-му фільмі через небажання Деніела Крейга грати роль агента 007

11.09.2018
Джеймса Бонда вб’ють у 25-му фільмі через небажання Деніела Крейга грати роль агента 007

Фінал 25-го фільму із саги про Джеймса Бонда буде відкритим, тому смерть героя не ставить хрест на історії агента 007

Нова, 25-та, серія пригод Джеймса Бонда, ймовірно, стане останньою. Адже творці франшизи задумали погибель для агента 007. Як повідомляє поінформоване джерело, ця ідея належить Барбарі Брокколі, головному продюсеру Бондіани.

Річ у тому, що актор Деніел Крейг, дружина якого нещодавно народила дитину, повідомив, що зіграє Бонда востаннє. Брокколі, велика прихильниця таланту Крейга, не хоче бачити в цій ролі нікого іншого.

Тож у фіналі стрічки герою Деніела доведеться «піти зі сцени». Невже знаменита фраза з фільму «В агентів з двома нулями невелика тривалість життя» стане реальністю? Не зовсім так. Бо на екрані кіносага, починаючи з виходу першої стрічки в 1962 році, прожила досить тривале життя.

Та й продюсери все ж хочуть дати шанс на воскресіння агента 007: раптом Деніел Крейг отямиться і передумає або ж знайдеться інший актор на цю роль? Тому фінал стрічки буде «відкритим», тобто глядач не буде впевненим на сто відсотків, що Бонд загинув.

Подейкують, що саме через це проект покинув режисер Денні Бойл — не захотів бути причетним до «вбивства». Хоча раніше повідомлялося, що Бойл хотів обіграти тему політичної напруги з Росією та ввести в фільм російського поганця. Але продюсери цю ідею не підтримали, й режисер пішов, грюкнувши дверима.