Привіт, Бердянськ: дівчина Бонда Ольга Куриленко відвідала місця свого дитинства

07.09.2018
Привіт, Бердянськ: дівчина Бонда Ольга Куриленко відвідала місця свого дитинства

Ольга Куриленко.

Не встигли очманілі чернівчани відійти від нещодавнього візиту в рідне місто голлівудської зірки Міли Куніс (вона ж Мілена Марківна Куніс) разом із чоловіком — Ештоном Кетчером (чи то Кучером), як прийшла черга «чманіти» бердянцям.
 
Через роки відсутності до рідного міста навідалася ще одна зірка Голлівуду — Ольга Куриленко.
 
Актриса, яка стала відомою в усьому світі завдяки ролі подружки Джеймса Бонда, покинула рідні пенати у 16 років, коли розпочала кар’єру моделі.
 
Дівчина з «комуналки», що виросла у дуже скромних умовах, упіймала свою пташку щастя випадково: коли разом із мамою перебувала  на канікулах у Москві, її запримітив агент модельного агентства і запропонував пройти курси. На той час дівчинці було  лише 13.
 
Відтоді все і почалося: Ольга поїхала в Париж, де за півроку вивчила мову, почала з’являтися на сторінках, а то й обкладинках таких модних журналів, як Elle, Madame Figaro, Marie Claire, Vogue.
 
А потім її запросили на зйомки до Голлівуду і відтак — вона кінозірка світової величини.
 
Та все ж таки воно існує — тяжіння землі. Рідної землі… Мабуть, далеко не всі жителі Бердянська і гості міста впізнали у дівчині в скромному непримітному платті, з розпущеним волоссям голлівудську діву. А Ользі й не потрібна була зайва увага.
 
Їй просто хотілося походити по теплому піску на пляжі, помилуватися заходом сонця, що ніби купається в морі. Що вона із задоволенням зробила, адже заради цього і їхала на свою малу Батьківщину.
 
«Останні літні дні на березі Азовського моря, місця, де я провела багато літ дитинства», — так скромно підписала свої фото в «Інстаграмі» мадам Куриленко (актриса від початку тисячоліття є громадянкою Франції).
 
Актриса не лише гуляла берегом Азовського моря, плавала, а й відвідала рідну школу в День знань.