В селах Вознесенське та Гельмязів на Черкащині відкрили сучасні футбольні майданчики

04.07.2018
В селах Вознесенське та Гельмязів на Черкащині відкрили сучасні футбольні майданчики

У футбол ганяти хлопці люблять. (Фото прес-служби Черкаської ОДА.)

На Черкащині, в селах Вознесенське та Гельмязів Золотоніського району, відкрили нові сучасні спортивні майданчики.

Як розповідають «Україні молодій» у Черкаській облдержадміністрації, рекон­струювали сільські футбольні поля коштом державного та місцевого бюджетів у межах бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України».

Обидва спортивні майданчики мають штучне покриття й слугуватимуть сільським жителям для занять ігровими видами спорту. За словами заступника голови Черкаської ОДА Костянтина Омаргалієва, високі результати можуть бути тільки завдяки спільним зусиллям. Це стосується й спорту. 

«Наші спортсмени готові викладатися на всі сто відсотків на тренуваннях i змаганнях. Належна ж тренувальна база для них буде значною допомогою. Приємно, що відкриваємо такі спортивні об’єкти в селах. Адже тут зростають справжні завзяті спортсмени, і наше завдання — підтримати їх», — наголошує пан Костянтин.

В облдержадміністрації хваляться, що юні спортсмени також отримали нові футбольні м’ячі, які вручили їм Костянтин Омаргалієв i начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Максим Зеленський. Завітав на урочисте відкриття майданчиків і перший віце-президент Федерації футболу України Олег Протасов.