У Харкові друг сім’ї розстріляв подружжя й тяжко поранив їхню доньку

26.06.2018
Трагедія сталася в одному зi спальних районів Харкова. Почувши постріли, до квартири забігла сусідка, яка, очевидно, одразу пригадала класичну картину з детективних фільмів: 42-річний господар та його дружина лежали мертві через вогнепальні поранення, а їхня 13-річна донька не могла покликати на допомогу, бо нападник прострелив їй ноги.
 
Очевидці стверджують, що «швидка» прибула досить  оперативно, тому лікарі встигли зупинити кровотечу й врятували дівчинці життя. Наразі вона перебуває в реанімації у тяжкому стані, але криза минула.  
 
На слід чоловіка, якого підозрюють у скоєнні цього тяжкого злочину, поліцейським допомогли вийти також пильні сусіди. Вони вказали на незнайомий автомобіль Volvo синього кольору, що поспішно від’їхав  від під’їзду одразу після пострілів.
 
Уже через дві години патрульні помітили схожу автівку біля станції метро «Київська», на вулиці Шевченка. При обшуку вони знайшли карабін «Сайга» і рушницю. За непідтвердженою інформацією, в салоні була також велика сума в іноземній валюті. 
 
Затриманий має статус приватного підприємця. Він займається заготівлею та переробкою деревини. Чоловік добре знав родину загиблих і йшов на злочин свідомо, керуючись «кровною помстою». Принаймні так сказав він сам. 
 
Що не поділили два товаришi-однолітки, наразі з’ясовує слідство. Спільний бізнес навряд чи буде включено до списку ймовірних версій, оскільки покійний мав фірму з виготовлення спеціального взуття для інвалідів. Якщо вина затриманого буде доведена, йому загрожує 15-річний термін позбавлення волі.