Ляшко закликає владу вкладати кошти в спортивну інфраструктуру по всій країні

26.06.2018
Ляшко закликає владу вкладати кошти в спортивну інфраструктуру по всій країні

Олег Ляшко відкрив новий спортмайданчик біля корюківської школи.

Політик переконаний: здорова нація — запорука сильної країни. Тому потрібно заохочувати дітей займатися спортом.
 
Олег Ляшко вже не вперше вибиває гроші на ремонт спортивних шкіл та будівництво спортмайданчиків.
 
На минулих вихідних народний депутат відвідав місто Сновськ Чернігівської області, де за його сприяння відкрилося нове футбольне поле та відремонтована дитячо-юнацька спортивна школа на понад 1,5 мільйона гривень.
 
А у сусідній Корюківці біля загальноосвітньої школи на новому спортмайданчику і сам пограв iз підлітками у волейбол.
 
«Усе це ми робимо заради дітей, щоб вони не тинялися по вулицях, не пили, не курили, а займалися спортом, ставили рекорди, були здоровими і прославляли свою країну. Буде здорова нація — буде успішна Україна! Ми добиваємося збільшення видатків на фізкультуру і спорт, спортмайданчики, оснащення спортивних баз та шкіл. У кожному райцентрі та селі повинні бути стадіон, басейн, ДЮСШ. Коли влада інвестує у прокурорів і суддів, а забуває про дітей, то майбутнього у країни не буде. Багатство України не в олігархах чи президентах, а в кожній дитині!» — переконаний Ляшко.
 
Політик приїхав не з порожніми руками — привіз подарунки та смаколики. Діти від Олега Ляшка були у захваті.
 
«Хочу, щоб у вас були світові досягнення і ви були найкращими. А ми зробимо все, щоб у вас були найкращі умови для спортивних досягнень і встановлення рекордів. Щоб завдяки вашим рекордам щодня на всіх змаганнях лунав Гімн України і піднімався Український прапор», — підкреслив Ляшко.
 
Здоровими і щасливими політик хоче бачити дітей не лише на своїй рідній Чернігівщині, а й в інших областях. Для цього добивається виділення коштів на спортивну інфраструктуру по всій країні.
 
«Відремонтовані школи, центри дитячої творчості, дороги. Отакою має бути вся країна. Не тільки столицю відбудовувати, а й кожне містечко, село та райцентр, бо з них складається Україна. Капітальний ремонт потрібно робити в кожному куточку країни.
 
Німецький канцлер Бісмарк казав: «Хто не фінансує освіту — фінансуватиме тюрми». Нам треба менше тюрм, а більше шкіл, дитсадків, спортмайданчиків, щоб у глобальному світі наші діти перемагали та робили нашу країну сильною. Інвестиції в кожну дитину — це інвестиції в майбутнє!» — вважає лідер Радикальної партії.