43-річна Єва Лонгорія народила первістка

22.06.2018
43-річна Єва Лонгорія народила первістка

Єва Лонгорія.

Сталося! Найочікуваніше маля Голлівуду-2018 нарешті з’явилося на світ: 19 червня мексиканська акторка Єва Лонгорія народила первістка.
 
Пологи пройшли в Лос-Анджелесі, чоловік зірки «Відчайдушних домогосподарок» медіамагнат Хосе Бастон був поруч із дружиною. Подробицями та першим фото сина пара поділилася з виданням Hola!.
 
Новонародженого малюка батьки, як і збиралися, назвали традиційним мексиканським ім’ям — Сантьяго Енріке. «Ми дуже вдячні за це щастя», — зізналися Хосе і Єва.
 
Як відомо, пара побралася два роки тому. В Бастона, нагадує «Таблоїд», є троє дітей від попереднього шлюбу, з якими в Лонгорії склалися хороші стосунки. Власних нащадків актриса донедавна не дуже хотіла, але коханий змусив її змінити думку: у 42 роки Єва нарешті дозріла до дітей і завагітніла!
 
Попри цікавий стан акторка, якій у березні виповнилося 43, до останнього працювала — знімалася в кіно і для глянців, відвідувала тусовки і фестивалі. Коли дізналася, що носить під серцем хлопчика, дуже зраділа: «Я рада, що в мене хлопчик, бо гадаю, що світ потребує більше хороших чоловіків».