USAID підтримає участь 5 українських агропідприємств у виставці Asia Fruit Logistica2018

13.06.2018
Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» (ARDS) готовий підтримати участь п’яти українських малих чи середніх агропідприємств у найбільшій в Азії виставці плодоовочевої продукції Asia Fruit Logistica2018.
 
Запрошують зацікавлених виробників і переробників фруктів, ягід та овочів подавати заявки на участь.
 
Asia Fruit Logistica 2018 відбудеться в Гонконзі 5-7 вересня цього року. Це єдина щорічна міжнародна торговельна виставка в Азії в секторі фруктів та овочів, сфокусована на виробництві свіжих продуктів.
 
Вона об’єднує ключових гравців бізнесу з усього світу. Участь у заході дає можливість тримати руку на пульсі останніх тенденцій на мінливому ринку свіжих продуктів, встановлювати нові ділові контакти та розвивати бізнес.
 
Офіційним організатором участі української делегації у виставці Asia Fruit Logistica 2018 виступає «Асоціація «Укрсадпром» за підтримки Міністерства аграрної політики і проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку».
 
Проект ARDS відшкодує українським учасникам виставки витрати на оренду виставкового стенду стандартної забудови (30 квадратних метрів), дизайнерське оформлення стенду та розробку і публікацію маркетингових матеріалів.
 
Вимоги до учасників:
 
1. МСП, СОК або агрегатор із підтвер­дженим досвідом експорту свіжих фруктів, ягід, овочів.
2. Наявність сертифікату Global G.A.P., для компаній-агрегаторів — наявність договорів iз сертифікованими компаніями-виробниками.
3. Наявність англомовної версії сайта з переліком пропонованої продукції та технічних можливостей.
4. Наявність постійного англомовного персоналу з продажів.
5. Зобов’язання направити одного англомовного представника компанії на стенд.
6. Зобов’язання розмістити зразки власної свіжої продукції на стенді, щонайменше одну стандартну упаковку за власний рахунок.
7. Підтвердження обсягів власної продукції — не менше 100 т — для ягід, 500 т для кісточкових фруктів та 1000 т для зерняткових фруктів і овочів стабільної якості.
8. Наявність або підтвердження використання потужностей із передпродажної підготовки продукції (автоматичне сортування, пакування, контроль якості).
9. Готовність сплатити решту витрат на участь у виставці, зокрема, переліт і проживання. Орієнтовно ці витрати складуть 1000 дол. США за переліт в обидві сторони та 150 доларів США на добу за проживання.
 
Заявки в довільній формі обсягом не більше 2 сторінок просимо надсилати на адресу: [email protected].
 
Компанії, що пройдуть попередній відбір, будуть запрошені зробити 15-хвилинну презентацію компанії англійською мовою під час засідання конкурсної комісії.
 
Для учасників з-поза меж Києва можлива участь через Skype. Останній день прийому заявок — 15 червня 2018 року.