Ольга Фреймут влаштувала перфоменс під Верховною Радою

24.04.2018
Ольга Фреймут влаштувала перфоменс під Верховною Радою

Я б в цю мить до столиці, 
якби міг, полетів. 
Під Верховною Радою роздають там котів.
Безпородних, — напевно, 
подумаєш ти?
Ні — від справжньої леді 
справжньоледські коти!
 
 
Так відреагував відомий поет Олександр Ірванець на перфоменс, який влаштувала під Верховною Радою відома телеведуча, а нині — ще й директор Школи панянок у проекті «Від пацанки до панянки» Ольга Фреймут.
 
У четвер, коли депутати у парламенті вирішували долю Української помісної церкви, вона прийшла під будівлю з кошиком і почала пропонувати народним обранцям продемонструвати своє милосердя і прихистити маленьких кошенят.
 
Сама Ольга Фреймут заявила, що кошенят вона взяла в одному з притулків, щоб знайти їм нових господарів.
 
Попри більш ніж, здавалося б, гуманну місію акції, інтернет-публіка, особливо зоозахисники, просто накинулися на ведучу.
 
Приводом для цього став розміщений на «Фейсбуці» емоційний пост однієї зі свідків акції, Оксани Краснової, який передрукувало багато ЗМІ.
 
«Вона впихала кошенят у руки абсолютно незнайомим людям і преспокійно відвалювала далі. Один перехожий взяв кошеня, як кульочок зі сміттям, і з огидою поніс кудись. Їх же спокійнісінько можуть викинути просто там! А вони такі крихітні, тільки оченята відкрилися! Як можна впихати беззахисних тваринок усім підряд!? Це ж невідомо хто!» — обурювалася Краснова.
 
Паралельно з цим соцмережами поширилися чутки, що Ольга Фреймут відстежує негативні коментарі та приїжджає з телегрупою до своїх недоброзичливців.
 
Як з’ясувалося пізніше, все це є підготовкою до української адаптації відомого американського «Шоу Еллен Дендженерес», яке в українському варіанті матиме назву просто «Оля» і з’явиться в ефірі вже восени.
 
Для того щоб отримати дозвіл на таку адаптацію, Ольга Фреймут із командою особисто літала в Лос-Анджелес і три дні переймала досвід.
 
В американському варіанті це щоденне ток-шоу, учасниками якого стають як зірки телебачення, кіно, музики, так і звичайні люди з незвичайними талантами та життєвими історіями.
 
А Ольга Фреймут буде влаштовувати їм різні провокації та несподіванки.
 
До речі, в рамках шоу є і рубрика Haters, I love you!, коли ведуча приїжджає в гості до тих, хто критикував її в соцмережах, знайомиться, спілкується і намагається переконати, що не такий вона страшний чорт, як його малюють. Очевидно, що Оксані Красновій варто підготуватися.
 
А з «депутатських» кошенят одного таки вдалося прилаштувати. Його взяв додому представник «Нашого краю» Сергій Шахов. Тепер малюкові обирають ім’я. Якщо це кицька, то можна просто Оля.