Сусіди Бекхемів скаржаться на зіркову пару за постійний шум

03.04.2018
Сусіди Бекхемів скаржаться на зіркову пару за постійний шум

Девід та Вікторія Бекхеми.

Якщо ви думаєте, що проблема з сусідами, які о шостій ранку вмикають дриль чи починають гатити в стіну молотком — це лише наші реалії, а зірки себе такими проблемами не обтяжують, ви глибоко помиляєтеся.
 
 
Принаймні сусіди зіркового подружжя Девіда та Вікторії Бекхемів засипали муніципалітет Котсволдса скаргами на постійний шум і грюкіт, який долинає з їхнього маєтку.
 
 
Цей маєток Бекхеми придбали в Котсволдсі, який вважають одним із наймальовничіших куточків Старої Британії, два роки тому. І одразу ж узялися переробляти на свій смак.
 
 
Однак Вікторії, яка має свій смак і стиль, запропонований дизайн не сподобався і вона загадала все переробити.
 
Ремонт затягнувся на два роки, і, схоже, кінця-краю йому не видно. Недарма ж кажуть, що ремонт — це процес, який легко почати, але практично неможливо закінчити.
 
А це неабияк дратує сусідів Бекхемів, які приїжджають у цю місцевість відпочити в тиші від метушні і галасу великого міста. А як тут відпочинеш під перфоратор чи рух вантажівок.
 
Самі Бекхеми за місто у свій маєток навідуються зрідка і на скарги не реагують. А дарма.
 
Бо якщо сусідам урветься терпець, вони й поліцію можуть викликати. А ті й штраф випишуть. Бо будь ти хоч сто разів зіркою, але перед законом усі рівні.