Камерон Діаз не збирається повертатися на екран

14.03.2018
Камерон Діаз не збирається повертатися на екран

Ото вже ці подружки. Навіть якщо й хочеш зберегти таємницю, то вони її рознесуть «по секрету всьому світу».
 
Схоже, саме такою для зірки фільму «Янголи Чарлі» Камерон Діаз стала її приятелька акторка Сельма Блер, яка переповіла журналістам видання Metrо подробиці їхнього чаювання.
 
І, зокрема, проговорилася, що Камерон збирається проміняти кар’єру на родинний затишок і попрощатися з кіно.
 
Мовляв, вони обговорювали відомий фільм «Кралечка», Сельма сказала, що варто було б зняти сиквел, але подруга навіть чути не хотіла про кіно і заявила, що з неї досить ролей.
 
«Я маю на увазі, що в неї нема більше потреби зніматися в фільмах. У неї прекрасне життя, не знаю, що би могло змусити її повернутися. Вона щаслива», — пояснила журналістам Блер.
 
Зрештою, Камерон можна зрозуміти. Як нещодавно писала «УМ», у свої 45 в актриси, схоже, з’явилася надія вперше стати матір’ю.
 
Про дітей вони з чоловіком, гітаристом і бек-вокалістом гурту Good Charlotte Бенджі Медденом, мріяли давно, і навіть рік тому пішли чутки, що вони збираються всиновити когось.
 
Але потім з’явилася інформація, що чергова спроба штучного запліднення таки дала результат.
 
Востаннє Камерон Діаз виходила на екран ще до одруження, у 2014-му в музичній комедії «Енні». Після того актриса випустила кілька книжок про здоровий спосіб життя та любов до свого тіла.
 
Цікаво, що сама Камерон Діаз ніяк не коментує чутки ні про вагітність, ні про завершення кар’єри. З іншого боку, коли маєш таких подруг, у цьому відпадає потреба.