26-річна індійка видавала себе за чоловіка і навіть встигла двічі одружитися

20.02.2018
Хто з нас у дитинстві не дивився індійські фільми?
 
Як розповідали колись «кролики», «Галя не додоїла корову. Петро не довчив Галю, як доїти корову. Корова не додоїлася — усі троє побігли в клуб».
 
Але до такого сюжетного повороту, з яким зіткнулися поліцейські індійського штату Уттаракханд, не додумалися навіть найвигадливіші уми тамтешньої фабрики мрій — Боллівуду.
 
Тут затримали 26-річного Світі Сена, якого родичі дружини звинуватили в тому, що він позичив у них 13 тисяч доларів і не віддає.
 
Коли ж поліцейські придивилися ближче до затриманого, то з’ясувалося, що перед ними — жінка, Крішна Сен.
 
Більше того, більше двох років вона видавала себе за чоловіка і навіть спромоглася двічі одружитися. 
 
Родичі дружин були шоковані не менше, ніж поліцейські. Вони і гадки не мали, що мають справу з жінкою, настільки правдоподібною була Крішна у своєму образі: одягалася як чоловік, ромовляла як чоловік, дружила з чоловіками.
 
Що ж до інтимних речей, то до цього не доходило: при своїх дружинах Крішна не роздягалася і одразу після весілля разом із приданим «їхала у відрядження», а тоді подавала на розлучення.
 
Своїх наречених Сен підшукувала в соціальних мережах.
 
Тепер проти Крішни Сен порушена кримінальна справа за звинуваченням у шахрайстві. Річ у тім, що давати та отримувати придане за наречену в Індії заборонено ще у 1961 році.
 
А її «дружини» тепер десять разів перевірять, хто з ними поряд, перед тим, як знову іти до шлюбу. Тим більше, якщо це — знайомий з інтернету.