Рік без радості: в Умані згадують Героя України капітана Андрія Кизила

31.01.2018
Рік тому, 29 січня, загинув за Україну уманчанин Андрій Кизило, який був заступником командира 1-го батальйону 72-ї бригади та поліг у боях в околицях Авдіївки.
 
Вшанувати пам’ять героїчного капітана, який за свою мужність отримав звання майора та Героя України посмертно, прийшли до його могили побратими, рідні, друзі та дружина і маленький син...
 
У цей день його дружина Ксюша Кизило на своїй сторінці у «Фейсбуці» виставила два спільні фото і написала сповнені болю спогади про свого чоловіка, читати які без сліз неможливо:
 
«Це наше перше і останнє спільне фото! Між ними майже 4 роки. Це 4 роки безмежного кохання, щастя, радості! Це прокидатися від твоїх смс «доброго раночку» і засинати, слухаючи тебе в телефоні...! Це мріяти про щасливу сім’ю і навіть встигнути створити її. Це щастя дивитись, як ти граєшся з синочком, таким любимим. Це обняти і знати, що тебе обнімуть ще міцніше. Це знати, що тебе кохають. Що тебе завжди чекають дома! Це коли можна про все поговорити, безкінечно слухати чи просто мовчати. Це знати, що є людина, якій довіряєш більше, ніж собі. Це коли говориш вже такі дурниці, а тобі кажуть «так, ти в мене розумничка». Це просто бути щасливими, радіти життю, радіти один одному... і навіть на секунду не подумати, що може настати кінець!!! Сьогодні 1 рік... Це коли знаєш, що такого більше ніколи не буде...»
 
Андрій Кизило був офіцером у третьому поколінні, він поклав своє молоде життя за волю і незалежність рідної України, щоб ми жили під мирним небом. Згадаймо нашого Героя. Світла йому пам’ять!