Ванесса Параді збирається вперше офіційно вийти заміж

31.01.2018
Ванесса Параді збирається вперше офіційно вийти заміж

Ванесса Параді.

Кожна жінка мріє хоч раз у житті одягнути весільну сукню і пройтися до вівтаря, щоб усі погляди були звернуті лише на неї.
 
45-річна акторка і співачка Ванесса Параді глядацькою увагою не обділена.
 
І все ж, попри те, що вона 14 років прожила у цивільному шлюбі  із Джонні Деппом і виховала двох уже зовсім дорослих дітей, доньку Лілі Роуз та сина Джека, саме такого щастя досі не мала. 
 
Але, якщо дуже мріється, то все може бути. Після розставання із Джонні Деппом Ванесса Параді довго не могла знайти йому заміну. Усе ж таки, звичка — велике діло.
 
Ходили навіть чутки, що Депп, після розлучення із Ембер Герд, заради якої, власне, він і покинув Ванессу, збирався повернутися до колишньої коханої.
 
Утім, склеїти розбитий глечик  парі так і не вдалося. Може, й на щастя.
 
Бо у 2016-му на зйомках фільму «Собаки», де Параді зіграла головну роль, вона познайомилася з режисером фільму Самюелем Бенштері.
 
І після двох років роману таки дочекалася від нього пропозиції стати офіційною дружиною.
 
Як свідчать західні ЗМІ, пара уже визначилася із датою весілля. Урочиста церемонія запланована на 19 червня, і відбудеться вона на розкішній віллі на острові Іль-де-Ре в Атлантичному океані, на західному побережжі Франції. 
 
А що ж Джонні Депп? У нього після розлучення з Ембер Герд у житті пішла темна смуга. Останнім часом його називають одним із найбільш переоцінених акторів і все рідше запрошують на зйомки.
 
Він розігнав усіх своїх агентів і взявся судитися з власними адвокатами, стверджуючи, що вони доводять його до банкрутства, хоча сам кидається грошима направо і наліво.
 
З жінками теж стосунки не складаються. Таке враження, що Ванесса Параді була в житті його янголом-охоронцем. Але янголів теж треба цінувати.