Ведучий «Євробачення-2017» Тимур Мірошніченко одружився

24.01.2018
Ведучий «Євробачення-2017» Тимур Мірошніченко одружився

Тимур з Інною.

Про те, що 2017 рік став одним із найщасливіших у його житті, ведучий Тимур Мірошніченко повідомив іще напередодні Нового року.
 
Серед знакових подій минулого року він назвав не лише участь у церемонії одного з найпопулярніших європейських пісенних конкурсів, а й знайомство з юристкою Інною Рудник.
 
Як стало відомо журналістам, пара не надто хотіла афішувати свої стосунки, хоча на той час вони вже встигли заручитися — для освідчення Тимур обрав романтичну Барселону та день народження коханої.
 
І от друзі Тимура «відзвітували» про те, що днями вони його таки «видали в чоловіки».
 
Урочиста церемонія відбулася в одному зі столичних ресторанів, куди було запрошено близько 150 гостей, серед яких були і його колеги по «Євробаченню» — Володимир Остапчук та Олександр Скічко з дружинами.
 
Наречена вирішила відмовитися від класичного вбрання нареченої та фати і постала перед гостями в оригінальній сукні з чорним корсетом та бузковою фатиновою спідницею.
 
Саме весілля відбувалося у формі вечірки, де кожен займався тим, що подобається.
 
«Ми хотіли, щоб на нашому весіллі ніхто з гостей не напружувався, щоб це був абсолютно вільний формат. Хто хоче — танцює, хто хоче — сидить, кальян курить, хтось спілкується. У нас був один із пунктів, який ми прописали у нашому запрошенні — це приходити без квітів, тому що ми наступного дня вирушаємо у весільну подорож. І взагалі, найкращий подарунок — той, що вміщається у конверт», — розповів Тимур в ексклюзивному інтерв’ю виданню Viva.
 
Наступного дня молодята і справді вирушили разом із друзями в мандри, обравши для романтичної подорожі екзотичні Камбоджу, Таїланд та В’єтнам.
 
А фотографії з весілля Тимур пообіцяв показати пізніше.
 
«Весілля — дуже складна історія! Жодної фотки чи відео. Бо просто немає на це часу! Але вони будуть. Потім. А поки ми полетіли. Дякую всім за привітання!» — написав він в Instagram.
 
Що ж головне в їхньому житті вже сталося. А фотозвіт — зачекає.