Шоу-мен Олександр Скічко узяв шлюб у Грузії на висоті 3500 м

13.09.2017
Шоу-мен Олександр Скічко узяв шлюб у Грузії на висоті 3500 м

От є все-таки у Грузії щось романтичне. І не лише гори, а й особлива атмосфера справжньої дружби, багатоголосих співів та пристрасних танців заворожує.
 
 
Чи не тому все більше романтичних натур місцем одруження обирають саме Грузію.
 
 
Однією з таких пар стали ведучий «Євробачення-2017» шоу-мен Олександр Скічко та власниця гранд-готелю Fairmont Єлизавета Юрушева, які днями стали офіційним подружжям.
 
 
Познайомилися вони ще до «Євробачення» (Олександр, як телеведучий, узяв у неї інтерв’ю), але справжні почуття виникли згодом. А де є почуття — там не за горами й весілля.
 
Як і водиться, весілля проходило в кілька етапів. Розписалися Сашко і Ліза в містечку Казбегі, що за 165 км від Тбілісі. А святкова церемонія відбувалася на мальовничому плато на висоті близько 3500 м.
 
«Це найвища точка на перевалі шляхом до Тбілісі. Нам дуже пощастило з погодою: в цей день передавали дощ від самого ранку, але ми все не вірили, що він буде. Вірили не дарма: під час церемонії було сонячно! Хоча навколо нависли хмари і тінь, просто над нами світило сонце. Дощ почався вже після церемонії», — цитує видання JetSetter слова нареченого.
 
Після святкування на гостей чекало застілля у кращих традиціях грузинської кухні — «три види хачапурі, м’ясо, величезна кількість гарячих страв».
 
Почесним гостем свята став і легендарний грузинський актор та співак Вахтанг Кікабідзе. А на медовий місяць закохані вирушили до Одеси.
 
До речі, в Грузії свого часу одружилася і відома танцювальна пара Дмитро Дікусар та Олена Шоптенко. Щоправда, романтика їхніх почуттів не витримала випробування часом. Хочеться побажати Лізі та Олександру, щоб у них таки все було по-справжньому. По-грузинськи.