Димінський знову не прийшов на допит у справі про смертельне ДТП

30.08.2017
Відомий бізнесмен, почесний президент футбольного клубу «Карпати» Петро Димінський не з’явився на виклик до Головного слідчого управління Національної поліції для проведення слідчих дій у справі про смертельне ДТП у Львівській області.
 
Про це повідомив спікер Національної поліції України Ярослав Тракало.
 
«Сьогодні громадянин Димінський не з’явився, як і жодного разу до цього, до Головного слідчого управління Національної поліції для проведення слідчих дій», — зазначив Тракало.
 
Натомість він наголосив, що наразі Димінський перебуває в статусі свідка у справі.
 
Ярослав Тракало також зазначив, що поки рано говорити про можливе оголошення Петра Димінського у розшук.
 
Як стало відомо «УМ», адвокат Димінського Микола Лисий зазначив, що не знає, коли його клієнт має намір повернутися до України і чи піде після цього на допит.
 
«Говорити про це можна буде тоді, коли у мене буде з ним зв’язок», — додав захисник.
 
Нагадаємо, 18 серпня автомобіль з кортежу Димінського на автошляху Львів—Краковець поблизу с. Ямельня Яворівського району Львівської області врізався в «Опель», за кермом якого перебувала 31-річна місцева мешканка Наталія Тріль.
 
Жінка загинула в аварії. Її родичі стверджують, що за кермом «Мерседеса» перебував бізнесмен Димінський.
 
Водночас один із його охоронців, Андрій Борщ, повідомив поліції, що він керував автомобілем під час ДТП. Його взяли під варту за рішенням суду. 22 серпня Димінський полетів до Швейцарії.
 
Того ж дня народний депутат фракції «Народний фронт» Антон Геращенко повідомив, що допит Петра Димінського призначений на 23 серпня, і той буцімто вже отримав повістку, але ні 23-го, ні пізніше бізнесмен до слідчого не з’являвся.