Волонтери відправили на фронт виготовлений умільцями безпілотник «Маргарита»

26.07.2017
«От — нарешті! «Маргарита» помахала крилами Черкасам! Вона вдячна всім за підтримку! І тепер — у роботу. Туди...» — написав на своїй сторінці у «Фейсбуці» голова черкаського ГО «Наш батальйон» В’ячеслав Скічко.
 
І повідомив, що днями були успішно проведені над містом випробування безпілотника-розвідника, який виготовили черкаські та київські умільці.
 
Після відправки «Маргарити» захисникам на схід черкаські волонтери оголосили  про збір грошей для реалізації нового проекту «Тарас».
 
«У рамках цього проекту для потреб української армії буде виготовлено ще два вітчизняні безпілотники — «Грім» і «Блискавка»», — говорить  «Україні молодій» В’ячеслав Скічко.
 
Окрім «Тараса», на реалізацію якого необхідно зібрати  4 тис. доларів, черкаські волонтери збираються купити для воїнів в АТО ще й планшет під спеціальні мапи, вартість якого 3 тис. гривень, дизельний генератор за 13 тис. гривень та бензопилку за 2,6 тис. гривень.  
 
В’ячеслав Скічко каже: «Дуже потрібна допомога. Роботи ще багато. Потреб також. Тож ми не зупиняємося, бо разом ми сила».
 
І закликає  тих, хто може допомогти,  — приносити матеріальну та фінансову допомогу за адресою: м. Черкаси, вул. Небесної сотні, 3,  або перерахувати на картку ПриватБанку: гривня — 5168742015088317 (для перерахунку з закордону:  https://transferwise.com ).