Більше немає де патрулювати?

22.03.2017
Столиці спокій лише сниться: впродовж 21-24 березня у Києві більше тисячі правоохоронців нестимуть службу через масові заходи громадян i засідання Верховної Ради. 
Першою дражливою подією  було вранішнє 21 березня голосування у парламенті за скандальну кандидатуру Найджела Брауна на посаду незалежного аудитора НАБУ. Ще напередодні голова Антикорупційного комітету, депутат від «Самопомочі» Єгор Соболєв закликав усіх небайдужих прийти під парламент, бо «позиція багатьох здатна захистити незалежність Антикорупційного бюро». І народ відгукнувся, прийшовши до ВР, аби не повторився сценарій 16 березня, коли під час обідньої перерви відбулося нелегітимне «засідання» Антикорупційного комітету ВРУ, на якому кандидатуру Найджела Брауна внесли на роль «незалежного» аудитора НАБУ. Щоправда, тоді для включення питання у порядок денний забракло голосів.
У відділі комунікації поліції Києва зазначили: «Окрім урядового кварталу, посилені наряди правоохоронців нестимуть службу на зупинках громадського транспорту та в метрополітені. Загалом до охорони громадської безпеки буде задіяно більше тисячі поліцейських і військовослужбовців Національної гвардії України». Правоохоронці закликають не порушувати закон i дотримуватися встановлених правил поведінки.