Один на трьох: американка третій рік поспіль народжує дитину першого вересня

13.09.2016
Багато батьків мріють про те, щоб дні народження їхніх дітей якщо не збігалися цілком, то були близько. Так і зекономити можна на святкуванні та подарунках, і дітей не розчарувати.
 
А от американській родині Лорен та Сету Стівенсонам із штату Північна Дакота в цьому плані суперпощастило. Усі їхні троє дітей побачили світ в один і той же день iз різницею в один рік. Старший син Аксель народився першого вересня 2014 року, рівно за рік у родині знайшлася донечка Томмі, а цього року 1 вересня до них приєднався братик Генрі.  
 
Лікар місцевої клініки Вільям Лоу, який усі три рази приймав у Лорен пологи, заявив, що це перший подібний випадок у його медичній практиці.
 
Тепер родина Стівенсонів мріє відсвяткувати великий день народження для своїх дітей, оскільки досі це не вдавалося. «Щоразу, коли ми намагалися влаштувати святкування, я вирушала народжувати чергову дитину. Думаю, цього разу у нас буде одна велика вечірка на всіх і один великий «деньнародженний» торт», — висловлює сподівання Лорен.
 
Щоправда, для того щоб ці мрії збулися, їй із Сетом потрібно буде змінити традиції чи бути обачнішими під час святкування Нового року. Бо, очевидно, саме бурхливі новорічні ночі і є головною причиною такого цікавого медичного феномену в родині Стівенсонів.