Із татом спокійніше

29.12.2015
Із татом спокійніше

Рокко (на передньому плані) й Мадонна.

Мадонна розлучилася зі своїм другим чоловіком, режисером Гаєм Річі, вже понад сім років тому. Тоді подружжю вдалося зберегти нормальні, навіть товариські стосунки. Але тепер несподівано спалахнув конфлікт. Колишнє подружжя судиться за сина, який, власне, і спровокував ці судові слухання.

Річ у тім, що 15-річний Рокко не хоче повертатися до матері. Ображена співачка звернулася з позовом до Нью-Йоркського суду, аби неслухняне дитя змусили повернутися до неї. Зараз Рокко гостює в Лондоні у тата і його нової сім’ї (47-річний Річі одружений із 34-річною моделлю Джекі Ейнслі, у них є двоє синів і дочка), але на Різдво мав приїхати до мами. Як зазначив суддя, хоча хлопець категорично відмовився це зробити, «йому все ж доведеться». Спершу підліток має повернутися додому, і лише потім суд розпочне нові слухання щодо можливого перегляду рішення, ухваленого під час розлучення. Згідно з ним, діти залишилися з Мадонною, але регулярно відвідують батька. Окрім спільного біологічного сина Рокко, який народився за чотири місяці до їхнього весілля, подружжя виховувало всиновленого 2006 року хлопчика з Малаві Девіда та старшу дочку Мадонни — Лурдес. Згодом співачка вдочерила ще одну малавійську дівчинку, Мерсі.

Як припускають британські таблоїди, Рокко розсердився на матір після того, як вона опублікувала в соцмережах кілька домашніх фото, на яких він постає в «дурнуватому» вигляді. Наприклад, із дівчачими «хвостиками». Окрім того, хоч Гай Річі й зірковий режисер, життя в нього набагато спокійніше, ніж в активної 57-річної Мадонни, яка постійно їздить по гастрольних турах і часто бере з собою дітей. Можливо, Рокко просто захотілося трохи більше затишку...