Третій невдалий

30.10.2015
Третій невдалий

Холлі Беррі й Олів’є Мартінес.

Врода, талант, успіх — усім цим американська акторка Холлі Беррі наділена «по зав’язку». А от в особистому житті 49-річній «оскароносиці» не щастить. Третій її шлюб, із французьким колегою Олів’є Мартінесом, протримався ледь більше двох років. Як повідомляє сайт журналу «Піпл», днями зірка «Людей Ікс» подала на розлучення.

Новину про свій розрив Беррі з Мартінесом підтвердили офіційно, попросивши пресу не «діставати» їх у цей нелегкий період і пообіцявши «й надалі зберігати любов та повагу одне до одного, дбаючи про інтереси сина». У документах на розлучення, які подала до суду Холлі, фактичною датою розриву вказане 26 жовтня. Хоча про те, що готова розійтися з «надто вибуховим за характером» чоловіком, жінка попереджала ще в січні.

Ця красива пара познайомилася 2011 року, через два роки одружилася, а ще за пару місяців на світ з’явився їхній син, Масео. Тоді Мартінес дуже підтримав Беррі в нелегкий момент — під час тривалого судового процесу з її попереднім, цивільним, чоловіком Габріелем Обрі. Той намагався забрати у Холлі їхню спільну дочку Налу. Зрештою мамі вдалося відсудити дівчинку собі, але відтоді вона не може надовго виїздити зі США, оскільки батько категорично не дає Налі дозвіл на виїзд.

Ймовірно, це й стало однією з причин розриву Беррі з Мартінесом. Олів’є не хоче постійно жити в Америці й давно намагається перетягти сім’ю в рідну Францію, але Холлі, зрозуміло, не хотіла виїздити туди без дочки. Тепер, у свою чергу, вже він потребуватиме дозволу поки ще дружини, щоб вивозити Масео за кордон.