«Дівчат Бонда» забагато не буває!

13.03.2015
«Дівчат Бонда» забагато не буває!

Стефані Сігман.

Навколо найвідомішого спецагента британської таємної служби МІ-6 Джеймса Бонда завжди зграями в’ються красиві дівчата. Як відомо, в кожній новій серії «бондіани» головний герой зустрічається з новою кралею (під кодовою назвою «дівчина Бонда»), а то й одразу з двома. Зазвичай у фільмі присутня й третя панянка, але її досить швидко вбивають.

Наступна серія «Спектр», зйомки якої вже тривають, за кількістю подружок також супершпигуна не образить: їх знову буде троє. Днями кінокомпанія «Соні» представила актрису, яка складе компанію вже задіяним у зйомках Моніці Белуччі та Леа Сейду.

Третьою представницею прекрасної статі, яка оточить увагою Бонда у виконанні Деніела Крейга, стане актриса Стефані Сігман. 28-річна мексиканка відома за драмою «Міс Куля» та норвезьким трилером «Першопроходець». У «Спекрі» її героїню зватимуть Естреллою. Хто саме з трьох партнерок Крейга виявиться «головною» дівчиною Бонда, поки що тримають у секреті. Але ще раніше преса «вирішила», що це напевне буде Белуччі. Мовляв, як же можна вибрати іншу, якщо поруч — неперевершена Моніка! І байдуже, що вона більш ніж на 20 років старша за обох своїх конкуренток у боротьбі за увагу спецагента 007.